• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TV Meubels

Ben je op zoek naar een nieuwe design TV meubel voor in je woonkamer? Laat je dan inspireren door ons zorgvuldig samengestelde aanbod. Van stoere industriële tv meubels van hout tot de strakke TV meubels van LaForma, bij Andrs Living vind je het.
Merken
Materiaal
Kleur

TV Meubels

Een TV meubel is het middelpunt van de woonkamer en daarom ook erg bepalend voor je interieur. Daarbij moet het meubel passen bij het formaat tv en functioneel zijn. Het is dan ook zeker de moeite waard door te zoeken tot je een TV meubel vindt die helemaal aansluit op jouw wensen. 

In onze shop kan je alvast voldoende inspiratie opdoen!

TV Meubels aan de wand

De meeste TV Meubels worden tegen een wand op de vloer geplaatst. In het meubel is voldoende ruimte om mediakasten, kabels en andere spullen netjes op te bergen. Plaats de TV op de kast of hang het aan de muur boven de kast.

Zwevende TV meubels

Een zwevende TV meubel wordt aan de muur gemonteerd. Zo heb je de vloer vrij en zorg je voor een extra speels effect. Het is wel moeilijker je kamer opnieuw in te richten als het meubel aan de muur is bevestigd. 

Industriële Houten TV Meubels

Wij hebben een grote collectie industriële TV meubels van onder andere LABEL51 en Brix.

Andrs Living

Andrs Living is dé webshop voor betaalbaar en trendy design. Wij hebben een leuke selectie merken samengesteld die uitblinken in vormgeving, prijs en kwaliteit. Wij begrijpen dat het online bestellen van een TV meubel niet niets is, daarom bieden wij ook op alle aankopen via onze webshop 60 dagen retourrecht en rekenen wij u niets voor het terugsturen van uw bestelling.