• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tv meubels

Ben je op zoek naar een nieuw design Tv meubel voor in je woonkamer? Laat je dan inspireren door ons zorgvuldig samengestelde aanbod. Van stoere industriële tv meubels van hout tot de strakke Tv meubels van LaForma. Bij Andrs Living vind je alles wat je n
Merken
Materiaal
Stijl
Kleur

Tv meubels

Een Tv meubel is het middelpunt van de woonkamer en daarom ook erg bepalend voor je interieur. Daarbij moet het meubel passen bij het formaat tv en moet het ook nog eens functioneel zijn. Het is dan ook zeker de moeite waard om door te blijven zoeken tot je een Tv meubel vindt die perfect aan je wensen voldoet. In onze shop kan je alvast voldoende inspiratie opdoen!

Tv meubels aan de wand

De meeste Tv meubels worden tegen een wand op de vloer geplaatst. In het meubel is voldoende ruimte nodig om mediakasten, kabels en andere spullen netjes in op te bergen. Plaats de Tv op de kast of hang het aan de muur boven de kast.

Zwevende Tv meubels

Een zwevend Tv meubel wordt aan de muur gemonteerd. Zo heb je de vloer vrij en zorg je voor een extra speels effect.

Industriële Houten Tv Meubels

Wij hebben een grote collectie industriële Tv meubels van onder andere LABEL51 en Brix.

Andrs Living

Andrs Living is dé webshop voor betaalbaar en trendy design. Wij hebben een leuke selectie merken samengesteld die uitblinken in vormgeving, prijs en kwaliteit. Wij bieden ook op alle aankopen via onze webshop 60 dagen retourrecht en wij rekenen niets voor het terugsturen van je bestelling.