• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Wij verzekeren jou dat alle betalingen op een veilige en beschermde manier worden uitgevoerd. Jouw gegevens worden enkel gebruikt om de betaling tot stand te brengen en zullen in geen geval worden doorgegeven aan andere partijen. Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde internetverbinding. Middels dit systeem kunnen wij als webshop op een veilige en eenvoudige wijze online betaalmethoden aanbieden. De betaalprocedure start op het moment dat je in jouw besteloverzicht op 'Betalen' klikt. Andrs-Living werkt met onderstaande betaalmethoden;

AfterPay – Achteraf betalen

AfterPay voert voor www.andrs-living.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.andrs-living.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 400,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 750,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Gespreid betalen met Capayable

Met capayable – gespreid betalen betaal je heel eenvoudig in drie termijnen. Dit alles zonder rente!

De eerste termijn betaal je direct in de online kassa en de bestelling wordt dan zo snel mogelijk opgestuurd. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Zo heb je de bestelling al in huis, zonder dat je direct een grote uitgave hoeft te doen.

iDEAL 

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

VISA/Mastercard/American Express 

Het is bij ons mogelijk om met uw creditcard af te rekenen. Hierbij zullen we na de betaling direct uw bestelling verzenden. Je kunt je creditcardgegegevens in onze beveiligde omgeving invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij accepteren Visa- en Mastercard en American Express.

VISA Electron.

Een debetcard uitgegeven door VISA. Bij Visa Electron dient het verschuldigde bedrag op het moment van betalen op de gekoppelde bankrekening te staan. Een negatief saldo is dus niet mogelijk.

Bancontact / Mister Cash

Voor onze Belgische klanten ondersteunen wij Mister Cash. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. U kunt direct aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving.

Belfius

Speciaal voor onze Belgische klanten kun je veilig en vertrouwd betalen met Belfius. Kijk voor meer informatie op de website van Belfius