• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moderne Eettafels

De eetkamertafel is misschien wel het belangrijkste meubelstuk in een huis. Het is de centrale plek waar je met vrienden en familie samenkomt om gezellig te praten of een hapje te doen.
Merken
Materiaal
Stijl
Kleur
Korting
LaForma Nori Tafel 120cm
412,85 352,00
+
390,99
Stukprijs: €0,00 / Stuk
+

Moderne Eettafels

De eetkamertafel vormt het centrum van de eetkamer. De ruimte waar je van maaltijden geniet, waar je in de ochtend een krant leest en waar in de avond de laptop opengeklapt voor een laat uurtje werk. Samen met de eettafelstoelen wordt dit meubelstuk vaak intensief gebruikt.

Het is dan ook van belang dat je prettig aan een eetkamertafel zit en dat het past binnen de stijl van het huis. Wij bieden een mooie collectie moderne, Scandinavische en industriële eetkamertafels van de merken DAN-FORM, LaForma en LABEL51. Ook hebben wij een leuk aanbod van tafels onder ons eigen merk.

Andrs Living

Andrs Living is dé webshop voor betaalbaar en trendy design. Wij hebben een leuke selectie merken samengesteld die uitblinken in vormgeving, prijs en kwaliteit. Wij bieden ook op alle aankopen via onze webshop 60 dagen retourrecht en wij rekenen niets voor het terugsturen van je bestelling.