• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eetkamer Kuipstoelen

Het is helemaal de trend op dit moment: eetkamer kuipstoelen. Je ziet de kuipstoeljes dan ook rond menig eettafel staan. En dat is niet zo gek ook, want ze zien er super leuk uit. Ben je ook geïnspireerd door Scandinavisch design?
Merken
Materiaal
Stijl
Kleur
69,00 65,55
+
Korting
DAN-FORM Hype Stoel Cognac
219,00 198,00
+

Eetkamer Kuipstoelen

Eettafel kuipstoel

Wij voeren kuipstoelen van het merk LaForma, LABEL51, DAN-FORM en, daarnaast, ook onze eigen lijn. Je vindt deze kuipstoelen nergens goedkoper en wij verzenden ze ook nog eens snel. Bestel je ze vandaag, dan staan er morgen mooie nieuwe kuipstoelen rond je eettafel!

Oorspong van de kuipstoel

Het design duo Charles en Ray Eames maakten gebruik van moderne productietechnieken toen zij in 1948 hun kuipstoelen introduceerden. Deze iconische stoelen zijn tot op de dag van vandaag erg, meer dan 70 jaar na hun introductie, nog steeds immens populair. De stoelen werden in die tijd nog gemaakt van glasvezel. De trendy stoelen waren in alle kleuren te fabriceren en door slim gebruik te maken van de mogelijkheid die de nieuwe technieken boden werd design betaalbaar. De stoelen zorgden voor een ware revolutie. Voor meer informatie over de Eames stoelen klikt u hier.

Tegenwoordig worden de stoelen gemaakt van kunststof. Kunststof kuipstoelen bieden meerdere voordelen. Het is duurzaam en sterk, verkleurd minder en het materiaal is recyclebaar. Kunststof kuipstoelen zijn niet meer weg te denken bij het aanbod van eetkamermeubilair, maar de ontwikkeling gaat altijd door. Zo worden de stoelen gestoffeerd met kleurig patchwork en er zijn zelf leren varianten.